google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на 'сините' е доволен, че има на разположение двама качествени вратари

Наставникът на Левски Славиша Стоянович заяви, че е говорил с кипърския десен бек Драган Михайлович и се очаква той да заиграе на “Герена”. Треньорът на 26-кратните шампиони сподели пред Дарик, че е доволен от конкуренцията на вратарския пост и ще говори с треньора на вратарите за избора на титуляр.

“Разговаряли сме с Драган Михайлович. Лично не го познавам, но познавам негов съотборник и треньор. Чувал съм само хубави неща за него. Живко Миланов знае ситуацията в Кипър. Нещата са позитивни за това момче. Надявам се бързо да приключат нещата и да заиграе при нас”, разкри треньорът на Левски.

“Нидерландецът, който кара проби, не е показал нищо специално. Ще получи шанс още няколко дни. Трябва да говорим с Наско Сираков. Не искаме да трупаме на някои позиции повече футболисти. Позитивното е, че Михайлович може да играе от двете страни, също така и на двете схеми. Ако го привлечем, селекцията може да е приключила, въпреки че винаги има възможност за добър футболист, който да се появи в края на прозореца. Говорим за свободни играчи, тъй като не мислим да харчим средства за нови попълнения”, сподели Славиша.

“Михайлов или Микулич? Това е отворен въпрос. Трябва да проведа разговор с треньора на вратарите. Той вижда как работят, наблюдава двубоите. Страхотно е, че разполагаме с двама качествени вратари. Трябва да имаме вратар, който да дава сигурност на отбора – да бъде лидер. Към момента не мога да кажа кой ще пази в началото. Не мисля, че ще се появи напрежение, ако Михайлов не пази. От тази гледна точка няма да проблеми. Имам договорка с него”, добави Стоянович.

“Търсим футболист, който да дава пасовете. Имахме проблеми в защита и най-вече с крайните защитници. Наш приоритет беше да оправим отбраната. Съгласен съм, че се нуждаем от плеймейкър, който има креативност. Имаме млади момчета с качества на тази позиция, но нямат опит. Лошото е, че Андриан Краев е контузен, той може да се подвизава на тази позиция. Имам по-различни схеми в главата и ще видим какво ще стане”, допълни треньорът на Левски.