Славия търси нови точки срещу Локо Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Последен мач с екипа на Белите ще изиграе Филип Кръстев

Записалият първата си победа на чужд терен през сезона Славия ще търси увеличаване на точковия си актив на терена на Локомотив (Пловдив), на който редовно стига до краен успех в последните години.

Белите регистрираха четири победи във визити на “Лаута” от 2015 година насам, включително и през юни, когато все още воденият от Златомир Загорчич състав надделя с 1:0 с гол на Радослав Кирилов четвърт час преди края.

През 2015 година Славия спечели в Града под тепетата с 2:1, през 2017-а повтори успеха си със същия резултат, а на следващта година триумфира в голово шоу – 4:2, с дубъл на преминалия в ЦСКА София Георги Йомов.

Тимът от столичния квартал “Овча купел” е предпоследен във временното класиране в Първа лига  с 12 точки от 15 мача, докато Локо е втори с 30 точки, колкото има и третият ЦСКА София.

Наставникът на домакините Александър Тунчев няма проблеми с контузени и наказани и ще може да сглоби оптимален вариант на стартовата си единайсеторка. Милош Петрович, към когото интерес има от гръцкия Ксанти, е възстановен и се очаква да заеме мястото си в отбрана до Диниш Алмейда и Лукас Масоеро.

Атаката ще бъде водена от капитана Димитър Илиев и Георги Минчев, а в халфовата линия титуляри най-вероятно ще бъдат Лукас Салинас, Бирсент Карагерен, Петър Витанов, Парвизджон Умарбаев и Момчил Цветанов.

Последен мач с екипа на Славия ще запише халфът Филип Кръстев, който след Нова годиан ще заиграе в белгийския Ломел. До него в халфовата линия на тима на Александър Тарханов ще действат Янис Карабелов и Георги Вълчев, а Емил Стоев и Радослав Кирилов ще атакуват по двата фланга. Забит напред ще бъде Калоян Кръстев.

Водещият букмейкър bet365 онлайн фаворизира Локо с коефициент за тяхна победа от 1.50, докато успех за Славия е оценен с 6.00. Ставката за равенство е 3.80.

7 Спорт обаче препоръчва да не се пренебрегва коефициента 1.50, който се предлага в опцията Алтернативен хендикап (+2) за Белите, при който залогът би бил получлив при победа за столичани, равенство или тяхна загуба с един гол.

Малко по-висока е ставката за победа на Локо Пловдив, предлагана от родния букмейкър Efbet спортни залози – 1.59. По-висок там обаче е и коефициентът за успех на Славия – 6.50. Онези, които препочетат да се доверят на “хикса”, ще получат солидния за равенство коефициент от 4.15.

Никак нелошо е и предложението за под 3.5 гола в студената декемврийска вечер. Коефициентът на Efbet за тази опция е 1.40.

Двубоят в Пловдив е днес от 17.30 часа. Както обикновено срещата ще бъде излъчвана пряко по “Диема Спорт”.