Славия загуби минимално от Войводина, Ясен Петров гледа “белите”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Селекционерът на националния отбор Ясен Петров изгледа мача на живо в компанията на Александър Димитров, който е начело на младежите

Славия допусна поражение с 0:1 от Войводина Нови Сад в приятелска среща на турска земя. Богдан Младенович вкара единствения гол в мача през второто полувреме. Любопитен момент беляза началото на двубоя, след като съдийската бригада закъсня с почти половин час и проверката започна по-късно, като стартът на срещата бе даден със съдии от двата щаба, а истинските рефери се включиха след 20-ата минута.

Още в началото на двубоя сръбският тим получи дузпа, като ударът на Миодраг Гемович бе спасен от ветерана Георги Петков. В 22-рата минута Славия можеше да открие резултата, но вратарят на съперника се намеси добре при удар с глава на играч на “белите”.

След половин час игра Джорджевич отправи изстрел към вратата на Петков, но топката излезе в аут. Славия отговори с шанс за гол, пропуснат от Георги Вълчев. До края на полувремето головите положения липсваха и двата тима се прибраха на почивка при нулево реми.

В 57-ата минута Велко Шимич принуди резервният вратар на Слваия Светослав Вуцов да се намесва страхотно. Сръбският тим се представяше по-добре и в 70-ата минута Богдан Младенович прати топката в мрежата. Вуцов първо се намеси при удар на играч на съперника, но при добавката Младенович не сбърка за 1:0.

В последните минути Славия взе инициативата. Калоян Кръстев отбеляза попадение във вратата на Войводина в 83-ата минута, но при нападението на “белите” бе отсъдена засада. До края на мача българският тим опитваше да изравни резултата, но попадение така и не падна.