Снежна норвежка визита за ЦСКА в Лигата на конференциите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Съставът на Стойчо Младенов излиза срещу Бодьо/Глимит при минусови температури и снеговалеж

Носителят на Купата на България ЦСКА София излиза тази вечер от 22,00 часа срещу шампиона на Норвегия Бодьо/Глимт в предпоследния си мач от група С на турнира Лига на конференциите.

Червените съумяха да спечелят само една точка в четирите си срещи до този момент, като по този начин загубиха шансове да продължат напред.

За разлика от тях домакините съперникът се носят повълните на въодушевлението -те  оглавяват временното класиране в групата,  а и не познава вкуса на поражението в 21 поредни мача във всички турнири.

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов обяви, че целта пред тима му е да спечели точки в мачовете с Бодьо/Глимт и Рома, който ще гостува в София след две седмици.

Днешната визита на Армейците ще се проведе при тежки климатични условия. Очакванията за снеговалеж и температура от около минус 5 градуса. На всичко отгоре теренът на стадион “Аспмира” е изкуствен, а това със сигурност не е по вкуса на играчите в българския тим.

Домакините са големия фаворит на Българския букмейкър Winbet, който оценява шансовете им за победа с 1.22. Коефициентът за успех на ЦСКА е 12.00, а ставката за равенство – 6.00.

Вероятни състави:

Бодьо/Глимт: Хайкин, Сампстед, Лоде, Мое, Бьоркан, Фет, Хаген, Конрадсен, Пелегрино, Ботхайм, Солбакен.

ЦСКА София: Бусато, Мазику, Матей, Лам, Вион, Жеферсон, Юга, Вилдхут, Кери, Йомов, Кайседо.