Софиан Амрабат мечтае да премине в Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Полузащитникът на Фиорентина има желание да се присъедини към каталунците

Според информация на испанското издание SPORT, мароканският национал Софиан Амрабат иска да се присъедини към Барселона, за да постигне своята мечта. Полузащитникът на Фиорентина също е трансферна на Ливърпул. Междувременно Ла Виола ще се опита да обвърже мароканския национал с нов договор през следващите седмици.

Амрабат отбеляза рязък скок на акциите си след феноменалната кампания с Мароко на Световното първенство по футбол през 2022 г. 26-годишният играч беше жизненоважен в страхотния отбор на Уалид Реграги, който стигна до полуфиналите. След края на Мондиала в Катар, няколко европейски гранда са в надпревара за подписа му.

Мароканският национал бе цел на Тотнъм през януари, но остана във Фиорентина. Барселона и Ливърпул също вече искат да си осигурят услугите му. Междувременно Амрабат е много важна част от тима на Фиорентина през този сезон, като има 37 мача във всички състезания. Ла Виола ще се опита да обвърже играча с дългосрочен договор през месец април.

Амрабат е потенциална приоритетна трансферна цел за Барселона, който през летния трансферен прозорец ще търси нов халф.  Мароканският футболист мечтае да се присъедини към “блаугранас”, когато напусне Фиорентина, се казва в информацията на SPORT. Каталунският гигант обаче е изправен пред сериозна конкуренция от страна на Ливърпул за играча.