Спасов размахва метлата в Ботев, маха поне петима
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов настоял пред ръководството за сериозни промени в тимовия лист преди старта на подготовката за новия сезон в Първа лига.

Мустакатият спец бил недоволен от представянето на половин дузина от играчите и вече представил списък с футболистите, които не възнамерявал да използва повече.

Вчера Канарчетата официално се разделиха с централния защитник Костадин Ничев, обявявайки че няма да продължат договора му с клуба.

Близки до делата в Ботев коментираха, че най-вероятно съдбата на Ничев ще последват Лазар Марин, Радослав Терзиев, Фабио Бурбано, Александър Тонев и Андерсон.

На този етап обаче все още съществувала вероятност някой от тях да продължи да облича жълто-черния екип, тъй като ръководството се опасявало от трудности при преговорите за прекратяване на договорите на играчите.

Шефовете на пловдивчани предприели скоростна офанзива за намиране на нови отбори за нежеланите от Феро, но кратката пауза между двата шампионата затруднявала изключително разговорите.

В завършилия преди няколко дни сезон Ботев стигна до бараж за Лига Европа, но там отстъпи на Славия.