Спортист Своге мечтае за efbet Лига след успех над пряк конкурент
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Шоколадите" сразиха Марица с два гола през първото полувреме

Спортист Своге записа победа с 2:0 в домакинството си на Марица Пловдив в среща от 30-ия кръг на Втора лига. И двете попадения за домакините паднаха през първото полувреме. С този успех възпитаниците на Петър Колев заеха трето място в класирането на Втора лига, като имат две точки аванс пред Крумовград и са на три пред Марица.

Както е известно, лидерът във Втора лига ЦСКА 1948 II няма право на промоция. Затова победата над Марица доближава Спортист Своге до място в efbet Лига. “Шоколадите” бяха по-добрият тим и заслужено спечелиха трите точки.

Попаденията за домакините отбелязаха Георги Николов и Илия Русинов от дузпа през първото полувреме. Тимът на Марица не успя да отговори на съперника, въпреки че преди няколко дни изяви желание за класиране в Първа лига.

В следващия кръг Спортист Своге гостува на Созопол, след което има мачове с Янтра Габрово, Лудогорец II и Добруджа. Програмата на тима не е много трудна и воденият от Петър Колев отбор е много вероятно да спечели директна промоция за елита.

Всички играчи, които имат регистрация в efbet.com могат да опитат късмета си за предстоящите двубои.