Стаматов в групата на Левски, може да е титуляр
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Младокът Матео Стаматов, който преди няколко дни подписа едногодишен контракт с Левски попадна в групата на Сините за утрешното гостуване на Арда от втория кръг в Първа лига.

С оглед на разочароващото представяне на отбора в мача с Берое, не е изключено старши треньорът Георги Тодоров да включи юношеският национал дори сред титулярите.

Стаматов е продукт на юношеската школа на испанския Еспаньол, който в началото на 2019 година подписва договор със Септември (София). Шест месеца по-късно обаче се завръща в Испания – в третодивизионния Орта.

Тази сутрин Левски проведе последната си тренировка преди сблъсъка визитата в Кърджали като заниманието се проведе на един от помощните терени на стадион „Георги Аспарухов“.

В него участие не взеха Симеон Славчев и Илия Димитров, които лекуват травми. След тренировката отборът отпътува за Хасково, където ще бъде на лагер преди двубоя в града от източните Родопи.

Ето и цялата група на Левски:

Николай Михайлов, Николай Кръстев, Ивайло Найденов, Орлин Старокин, Живко Атанасов, Тома Даске, Костадин Илиев, Матео Стаматов, Илия Юруков, Стайн Спиерингс, Паулиньо, Насиру Мохамед, Здравко Димитров, Марин Петков, Мартин Петков, Патрик-Габриел Галчев, Станислав Иванов и Найджъл Робърта.