Стана ясно защо Нагелсман е отказал на Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Немецът все още чака подходящото предложение

Агентът на бившия треньор на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман разкри защо преговорите между клиентът му английския Челси са пропаднали. Нагелсман бе изненадващо уволнен от Байерн през март, но той не чака дълго докато да получи две оферти за работа. Те бяха от два от лондонските гранда – Челси и Тотнъм, но впоследствие и двете предложения бяха отхвърлени.

Фолкер Щрут, който е агент на Нагелсман, потвърди информациите пред немското издание “Билд”, че клиентът му е бил кандидат номер едно на Тод Боули, а не Маурисио Почетино. Той обаче определи решението на Нагелсман да не премине в Челси като правилно.

„Мога да потвърдя, че Челси много бързо се свързаха с Нагелсман, след като той бе уволнен от Байерн. Имаше телефонни обаждания и разговори. Нагелсман обаче взе добро решение да не отиде там. Челси е клуб, който е в размирни води в момента и е трудно да се работи там. Трансферната им политика и харченето на милиони евро вдигат очакванията до максимум и няма спокойствие в работата. Юлиан беше първият им избор, работата щеше да бъде лесно свършена, ако искаше да отиде в Челси“, разкри Щрут.