Станимир Стоилов посочи къде ще са основните проблеми на отбора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Левски трябва да създава и продава играчи", заяви треньорът на "сините"

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е на мнение, че “сините” са показали по-добра игра при днешното реми с Бохемианс, отколкото в първата си контрола – срещу Гурник Забже. “Общо взето мисля, че направихме по-добро представяне от първия мач. Имаме напредък в контрола на топката. В защита бяхме добре също. Основните проблеми са в завършващата фаза на атаката, където не показаха самоувереност атакуващите футболисти. Там ще са ни основните проблеми.”

“Младите играчи им даваме възможност. Направиха много за тях брой тренировки, някои от тях за пръв път се готвят с мъжкия отбор и затова на полувремето решихме да не ги рискуваме. В предния мач играха повече, така че направиха мач и половина, така да се каже. Ще трябва да ги налагаме, това е пътят и бъдещето. Левски трябва да създава и продава играчи”, признава Мъри.

Стоилов направи кратък коментар и за кондиционното състояние на част от футболистите. “Келиан е в лошо кондиционно състояние, той трябва да работи още. Цунами набира добра форма. Харесва ми тяхното самочувствие и увереност. За Миланов трудно може да кажем, следим ден за ден. Велтон след паузата трябва да се включва полека-лека. Важен период за Келиан да намери кондиционното си състояние, беше карал и COVID преди да подпише, смятам, че този период ще му се отрази добре.”

“Подобрихме контрола на топката, прилични действия в защита, но проблеми в контрола на топката от атакуващите футболисти и завършващия удар.”

“На този етап няма промяна. Гьоко си е футболист на Левски, ако не си намери отбор. Има още 5 месец договор. На този етап няма развитие с Кръстев. Надали има треньор в България, който да не харесва млади играчи, ако има развитие, ще го обявим”, каза на финал специалистът.