Станислав Генчев поема Локомотив (София)?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Според "Тема Спорт" двете страни вече са в напреднали преговори

Столичният Локомотив е напът да назначи за свой нов старши треньор Станислав Генчев, твърди “Тема Спорт”.

Изданието съобщава, че вече били проведени разговори между бившия предводител на Лудогорец и босовете на “железничарите”, като не били уточнени само някои по-дребни детайли.

Все още начело на “червено-черните” е опитният специалист Иван Колев, който през миналия сезон успя да върне отбора в Първа лига, а тази година съумя да го спаси от изпадане.

Ръководството на Локомотив обаче искало да бъде изграден по-боеспособен тим, който да играе по-значима роля в първенството и смятало, че Генчев би бил подходящ предводител.

41-годишният бивш халф на Левски, Литекс и Лудогорец няколко пъти заставаше начело на Орлите с временен статут. Освен това преди време той води Етър, а и изпълняваше функциите на помощник на Красимир Балъков в националния отбор.

Реакцията на феновете на Локомотив обаче беше доста хладна, като немалка част от тях открито изразиха несъгласието си с евентуалното назначение на Генчев.

Със сигурност от “Надежда” пък си тръгва бразилският офанзивен халф Октавио, който става свободен агент след края на сезона.