Стартира Winbet Open Sport турнир с общ награден фонд 100 000 лв
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Залози „на живо“ в секция Спорт на winbet.bg могат да донесат допълнителни парични премии на играчите

WINBET стартира турнира Open Sport с общ награден фонд 100 000 лв., в който потребителите на winbet.bg, които предпочетат пазарите „на живо“ в секция Спорт могат да спечелят атрактивни парични премии и безплатни завъртания на слот-игра.

Всеки ден до 1 март 2021 г., потребителите, които направят залози на събития „на живо“ автоматично се включват за участие в турнира. Няма ограничения за вида на залога (единичен, множествен или комбиниран) и броя на залозите, няма и изисквания за минимална заложена сума и минимален коефициент.

За всеки залог „на живо“ потребителят ще печели точки, чийто брой се определя като нетната печалба от залога се умножи по коефициента, на който е направен. В края на всеки ден от периода на турнира ще се изготвя класиране на участниците за деня, като първите 50 в класирането ще спечелят парични премии до 2000 лв. или 25 безплатни завъртания за играта The Champions на Pragmatic Play.

Участниците могат да следят своята позиция в дневните класирания и генералното класиране в меню ПРОМОЦИИ, като класацията се обновява на всеки час в периода между 8:00 до 23:00 часа. Класирането за деня ще се публикува до 12:00 ч. на следващия ден.

В края на турнира, на базата на общия брой точки натрупани от участниците за целия период, ще бъде изготвено и крайното класиране на 120-те участника с най-голям точков актив. Победителят в турнира ще получи голямата награда от 10 000 лв., наградата за второто място в генералното класиране е 3000 лв., а за третото – 2000 лв. Премии от 100 до 500 лв. очакват останалите участници в топ 20 на турнира, а за участниците, класирани от 21-во до 120-то място са предвидени 25 безплатни завъртания в слот-играта The Champions.

Пълните правила и условия Турнира Спорт на WINBET са публикувани тук.