Стартовите състави на Етър и Ботев Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двубоят стартира от 17:30 часа на стадион "Ивайло"

Етър се изправя срещу Ботев Пловдив в първия двубой от 22-рия кръг на efbet Лига. Вече са ясни стартовите състави на двата отбора.

Домакините от Етър ще се стремят да спечелят трите точки, за да се отпелят от дъното на класирането. Преди началото на срещата те са на 14-ата позиция с актив от 16 пункта, на две зад Ботев Враца и Монтана. Старши-треньорът на тима Александър Томаш залага на всичко най-добро, като Миси Мезу, Преслав Боруков и Ловре Кнеживич ще тормозят отбраната на “жълто-черните”.

Гостите от Пловдив пък са с 20 пункта на 10-ото място, така че не може да са спокойно за оцеляването си в елита и също ще искат да прибавят точки към актива си. Националът на България Атанас Илиев повежда нападението на “канарчетата”, като ще има подкрепата на Димитър Тонев и Емануел Току.

Стартовите състави на двата тима:

Етър: 1. Христо Иванов – к, 44. Божидар Кацаров, 10. Миси Мезу, 84. Здравко Илиев, 70. Кольо Станев, 22. Ловре Кнежевич, 26. Мариян Иванов, 6. Пламен Крачунов, 99. Преслав Боруков, 16. Симеон Мечев, 23. Христофор Хубчев

Ботев Пд: 33. Георги Аргилашки, 3.Па Конате, 4. Виктор Генев -к, 7. Маркиньос, 9. Атанас Илиев, 13. Мишел Еспиноса, 21. Емануел Току, 22. Реда Рабей, 23. Димитър Тонев, 24. Кевин Янсон, 28. Филип Филипов