Стартовите състави на Ливърпул и Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Голямото дерби на "Анфийлд" започва в 18:30 часа

Ливърпул е домакин на Манчестър Юнайтед днес от 18:30 часа в голямото дерби на английския футбол. Срещата е част от 19-ия кръг на Висшата лига, като вече са ясни двата състава.

Шампионите стартират този кръг от втората позиция и изостават на три точки от ‘червените дяволи’, като при успех ще си върнат лидерската позиция. Наставникът на домакините Юрген Клоп залага на триото Мане, Салах и Фирмино, а в стартовия състав впечатление прави и Джердан Шакири, който ще е във халфовата линия с Тиаго и Вайналдум. В защита пък в ролята на централни защитници ще действат Фабиньо и Джордан Хендерсън заедно с бековете Александър-Арнолд и Андрю Робъртсън.

Оле Гунар Солскяер избира най-добрия си състав, като на вратата е Де Хеа, а пред него в защита Аарън Уан-Бисака, Виктор Линдельоф, Хари Магуайър и Люк Шоу. В средата на терена ще си партнират Фред, Бруно Фернандеш, Скот Мактоминей и Пол Погба, а в нападение ще действат Рашфорд и Марсиал.

11-те на Ливърпул и Ман Юнайтед:

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Андрю Робъртсън, Фабиньо, Джордан Хендерсън, Тиаго, Вайналдум, Джердан Шакири, Садио Мане, Мохамед Салах, Роберто Фирмино.

Манчестър Юнайтед: Давид де Хеа, Аарън Уан-Бисака, Виктор Линдельоф, Хари Магуайър, Люк Шоу, Фред, Бруно Фернандеш, Скот Мактоминей, Пол Погба, Антони Марсиал, Маркъс Рашфорд.