Стаси Иванов: Нося Левски в сърцето си, правя крачка напред
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Един ден може да се завърна в този славен клуб", споделя Станислав Иванов

Българският нападател Станислав Иванов е готов за началото на новото си приключение след трансфера в Чикаго Файър. Стаси сподели, че преминаването му в клуба от МЛС е крачка напред. Бившият футболист на Левски заяви, че носи клуба в сърцето си и един ден може да се завърне на “Герена”, за да спечели трофей със “сините”.

“Взех виза и в петък летя на Чикаго. Нямам търпение вече да стартирам тази нова страница в кариерата ми. Подготвям се индивидуално от началото на 2021 година, за да бъда във форма. Странно ми е да гледам досегашните ми съотборници как се подготвят в Умаг. Свикнал съм в този период на годината да бъда на подготовка с Левски. Все пак цялата ми кариера до момента е била в отбора и съм много привързан към този клуб”, заяви Стаси Иванов.

“Моето мнение е, че правя крачка напред с трансфера ми в САЩ. Нямам търпение да започна подготовка с отбора на Чикаго Файър”, сподели Иванов.

“Пожелавам успех на Левски, на бившите ми съотборници, служители, ръководители и треньорите. Българският футбол има нужда от силен Левски, за да върви нагоре. Това е най-големият отбор в България, а феновете са номер 1 едно у нас. Доказаха го през миналата година, която беше много трудна, Благодарение на феновете Левски съществува. Искам да им благодаря още веднъж за подкрепата и любовта, която показаха към мен и клуба.

Имам толкова много незабравими спомени в Левски. Пристигането ми в клуба още като дете. Победното попадение срещу Лацио в 100-годишния юбилей пред невероятните фенове на стадион “Васил Левски”. Дебютът ми за мъжкия отбор, първият ми гол, попадението срещу ЦСКА-София в дербито.

Щастлив съм за престоя ми в Левски. На “Герена” израснах, станах футболист и мъж. Все още имам много да уча, но съм готов за тази авантюра. Като всеки футболист и моите мечти са да играя с най-добрите, да печеля, но трябва изключително много труд и лишение. Тепърва стартира моята кариера в чужбина и ще сторя всичко по силите си, за да е успешна. Именно затова си пожелавам единствено здраве и късмет, за другото ще дам всичко от себе си. Точно това правих във всеки мач с екипа на Левски.

Последните ми мачове показаха, че никога не съм се крил, като дори рискувах кариерата си, след като вече бях сключил договор. Аз обаче исках да играя и се раздадох на 101%, за да се опитам да помогна на Левски и Славиша Стоянович, който вярваше в мен и каза на ръководството, че иска да съм част от състава. Желанието ми беше да видят феновете, че нося Левски в сърцето си и съм истински професионалист”, заяви Стаси Иванов.

“Има емоция в мен, тъй като всеки ден получавам съобщения от фенове на Левски. Кой знае може един ден да се завърна много по-силен и да помогна на този славен клуб. Моя голяма мечта е да спечеля трофей със синята фланелка, както да играя на голям форум с националния отбор. За момента обаче първо искам да се наложа в САЩ и да стана още по-добър, за да бъда в бъдеще част от националния тим и да вървя напред”, каза още новото попълнение на Чикаго Файър.