Стефан Стоянов: Обещаваме, че ще дадем нашия максимум
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Канарчетата" отново се провалиха на "Колежа"

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Стефан Стоянов коментира представянето на “канарчетата” след нулевото равенство със Славия. Това бе първият мач на Стоянов, който наследи Бруно Балтазар наскоро.

“Днес имаше доста положения. Можеше късметът да е на наша страна. Ситуацията е такава, че футболистите на Ботев се притесняваха да играят на стадиона. С помощта на публиката се надявам следващия път да постигнем успех”, започна той.

“Всеки отбор е толкова добър, колкото е последният му мач. В момента сме малко по-добре след този мач. След два дни имаме друг и ще видим как ще сме тогава. Единайсетте в жълто-черно, независимо от тяхната националност, дадоха колкото могат.

Истината е, че чисто физически не можем да дадем повече. Надявам се, че Ботев ще постигне победа и ще зарадваме публиката. Не е имало футболисти, които да откажат да играят днес”, добави Стоянов

“Обещаваме, че ще дадем нашия максимум. Доколко ще ни стигне той, е друг въпрос. Бароан получи картон, което означава, че някой друг младеж ще получи шанс да играе на този стадион”, завърши той.