google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на "росонерите" заяви, че целта е завръщане в Шампионска лига

Милан се представя много силно от началото на сезона и е лидер в Серия А след шест изиграни кръга. Наставникът на тима Стефано Пиоли заяви, че основната цел пред отбора е класирането в Шампионска лига за следващата кампания. В интервю за френския вестник L’Equipe, Пиоли обясни, че неговият клуб има ясен план и той е съсредоточаване в бъдещето.

“Ако сме на първата позиция в 32-ия кръг, бих казал, че ще се борим за Скудетото. Но предстоят да се изиграят много двубои и трябва да се съсредоточим върху нашата цел, а тя е класиране за Шампионската лига. Проектът в Милан е ясен. Спряхме да гледаме случилото се в миналото, а се съсредоточаваме в настоящето и бъдещето”, заяви Пиоли.

“Бяха привлечени много млади играчи и нашата цел е да ги накараме да разберат какво означава да си част от Милан и да върнат клуба на мястото, което заемаше в миналото. Все пак и имаме играчи с много опит. В състава ни има играчи като Джанлуиджи Донарума, Франк Кесие, Алесио Романьоли и Хакан Чалханоглу, които са много силни личности”, каза специалистът.