Стефанов: Дано Мартин Георгиев покаже, че родният футбол е жив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Пожелавам му да бъде вторият българин, който ще играе в първия тим на Барселона", заяви Стефанов за Мартин Георгиев

Босът на Славия – Венци Стефанов, направи изказване минути, след като младежкият национал Мартин Георгиев премина в Барселона. Стефанов пожела успех на таланта на “белите” и заяви пред Гонг, че Иван Иванов е получил покана да стане помощник – треньор на националния тим на България, като ще работи с новия селекционер. Иванов обаче ще остане на работа в Славия и ще води юношите на “белите”, които ще участват Младежката шампионска лига.

“Искам да пожелая на Мартин най-вече много здраве и късмет. Това е много сериозен трансфер. Той е на 16 години, но не отива да играе за юношите на Барселона, а за втория състав. Пожелавам му да бъде вторият българин, който ще играе в първия отбор на Барселона. Да покаже, че българският футбол е жив и да прославя нашата родина. Той е само на 16 години, но мисли като голям човек. Мартин и израснал в семейство на слависти”, сподели Стефанов.

Босът на Славия заяви, че от ЦСКА не са се свързали с него за трансфер на Радослав Кирилов. Венци Стефанов направи и интересно разкритие за Иван Иванов:

“Иван Иванов ще стане помощник треньор на националния отбор. Щом го искат, ще го пусна. Той обаче остава и в Славия. Ще води юношите, които играят в Младежката шампионска лига. Като има ангажимент към България, има кой да го замести. Много съм доволен от неговата работа. Виждам го като следващия треньор на представителния отбор на Славия”, каза Стефанов.