google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босът на Славия бе доволен от победата над Пирин и играта през първото полувреме

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи коментар след поуспеха с 2:0 над Пирин Благоевград в двубой от 19-ия кръг на efbet Лига.

„От резултата и от играта през първото полувреме съм много доволен. През втората част свалихме гарда, но щом побеждаваме, аз съм доволен“, каза Стефанов след края на мача.

“Ние Купата си я взимаме, когато си искаме. Не сме пожелали, не сме я взели. Ще поговоря с тях и може и това да се случи”, каза босът на “белите” по повод скандиранията на феновете за Купата на България:

„Това, което виждам аз, особено на днешния мач, някъде се вършат престъпления. Такъв отбор като Пирин, ако допуснат да изпадне, ръководството и всички там, това е престъпление. Имат много млади и талантливи деца. Това е люпилня на футбола в България и трябва да се направи нещо да се спаси в този отбор”, каза Венци Стефанов.

“Виждам сериозен спад в Локомотив Пловдив. Левски не искам да ги коментирам, тъй като като кажеш нещо там, викат, че всички са срещу тях. ЦСКА изигра силно второ полувреме в Стара Загора. Лудогорец очаквано спечели. Не виждам някакви изненади в момента“, направи анализ за Стефанов двубоите от изминалия кръг в шампионата.

„Пожелавам да бъдем в Европа. Пожелавам здраве, най-вече здраве, здраве, здраве на всички. На нашите футболисти, на техните семейства и на всички вас“, завърши той.