Стефанов: Вуцов може да бъде следващият голям трансфер на Славия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бих предпочел Ивайло Чочев за "Футболист на годината", обяви Венци Стефанов

Босът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че талантливият вратар на “белите” Светльо Вуцов може да бъде следващият голям изходящ трансфер на клуба. Президентът на столичния тим коментира и актуалмни теми около родния футбол пред БНТ.

“Сигурен съм, че Славия ще се представи добре през пролетта. Убеден съм, че ще отстраним и Локомотив (София) за Купата. Проведохме добра подготовка. Светослав Вуцов може да бъде следващият голям трансфер на клуба, но трябва да се представи стабилно през пролетен полусезон”, заяви Венци Стефанов.

“Бих предпочел Ивайло Чочев за “Футболист на годината”. Груев-младши е добро дете, но ние нищо не знаем за него. Ако с два мача за националния отбор, може да стане №1. Има голям потенциал. През следващите години, може би ще спечели наградата”, добави босът на Славия.

“Мъри работи при богатите. Видя как е, хубаво е и в Дубай! Рецептата е проста. Държавата прави в 15 града хубаво отопление на стадионите вместо нови стадиони. Прави се конкурс, идва фирма, слага се отоплението и така се решава въпросът да се играе и през януари. Не може да играем, само когато е време за плаж. Държавата обеща, че ще помогне за стадионите на Левски и ЦСКА, ама… А на мен колко са ми обещавали!”, каза Стефанов.