Стефанов за равенството със СМ: Съдията определено им помогна!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Казвам си истината... Северна Македония е Югозападна България", заяви президентът на Славия.

Култовият бос на Славия – Венцеслав Стефанов, коментира в своя неподражаем стил вчерашното равенство между националните отбори на България и Северна Македония – 1:1, в откриващия двубой за този сезон в Лигата на нациите.

Президентът на “белите” бе категоричен, че главният рефер Жереми Пиняр е ощетил “трикольорите” и довави, че… Северна Македония е Югозападна България.

“На моменти отборът на Северна Македония беше по-нападателният, с повече хъс, но ако бяха отсъдени тези две нарушения пред нашата врата, резултатът щеше да бъде в полза на България. Реално пред нашата врата нямаше сериозни голови опасности. Съдията определено им помогна – определено. Дузпата за мен е стопроцентова! Ударът беше по посока на вратата и такива измислени работи като прилепнала ръка – пълни глупости и простотии! Прилепнала е друг път. Като цяло оценката за нашите ми е положителна”, коментира Стефанов.

“Моето потекло е от Битоля, но аз не съм македонец, аз съм българин! Тези шматки, дето се правят на големи патриоти, да знаят, че Северна Македония е Югозападна България. Казвам си истината, дреме ми на шапката. Знам къде е била столицата на цар Самуил и знам, че Северна Македония е Югозападна България. Както казах, потеклото ми е от Битоля, но там не стъпвам! Преди години един път отидох да си видя родата, почнаха да ме спират и да ме проверят дали не съм шпионин. Представяте ли си за какво умопомрачение говорим”, каза още Венци Стефанов пред “Спортал”.