google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Счупихме 13-годишен карък. Категорично заслужихме купата", заяви Наско Сираков

Собственикът на Левски Наско Сираков заяви, че клубът е завювал най-изстраданата и ценна купа в своята история. Босът на “сините” смята, че триумфът над ЦСКА е напълно заслужен. Сираков заяви, че отборът е в началото на пътя си и ще бъде по-силен догодина, като целта е да притисне Лудогорец и ЦСКА.

„Не вярвам да съм най-щастливият човек, но съм изключително доволен. Счупихме 13-годишен карък. Категорично заслужихме купата. С изключение на първите 15 минути на срещата, бяхме далеч по-добри“.

Преди 20 дена заявих, че сме се върнали в играта. Този отбор е в началото на своя път и имаме нужда от няколко нови попълнения, които сме намерили и ще намерим. Ще бъдем по-силни догодина”, заяви Сираков.

„Тази е най-изстраданата купа и е най-ценна, след като е последна. Винаги съм казвал, че Купата на България е десерта за Левски. Първенството е основното ястие и ще се опитаме да притиснем максимално Лудогорец и ЦСКА през следващия сезон”, добави босът на Левски.

„Всички победи бяха от голямо значение и най-вече тези срещу Лудогорец. Те дадоха голямо самочувствие на отбора. Още тогава демонстрирахме, че заслужаваме купата“, завърши Сираков.