google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Световните шампиони ще играят срещу един от клубните грандове в Аржентина

Световните шампиони Аржентина са дали съгласието си да изиграят контролна среща срещу един от клубните грандове в страната – Ривър Плейт в петък, ден след първия им мач след триумфа на Мондиала в Катар срещу Панама, който ще се играе на стадион “Монументал” в Буенос Айрес, съобщиха от “Ройтерс”.

Двубоят между селекцията на Лионел Скалони и Ривър Плейт, който е воден от Мартин Демикелис, ще се играе на стадиона на Аржентинската футболна асоциация (AFA) при закрити врата. Спарингът бе уреден след като Ривър поканиха за участие в тренировките им и ще бъде част от националния празник за световните шампиони, които се събират отново на родна земя.

Местните медии съобщиха, че Скалони ще даде шанс на играчи, които няма да играят срещу Панама, а Демикелис ще пусне състезатели, които няма да играят срещу Универсидад де Чили в приятелски мач в събота. Националният отбор на Аржентина, който също е домакин на Кюрасао на 28 март в провинция Сантяго дел Естеро, ще пътува на 27 март до Парагвай, за да бъде почетен от Южноамериканската футболна конфедерация КОНМЕБОЛ за спечелването на третата си световна титла.