Стивън Езе може да последва Акрапович в ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В момента нигериецът носи екипа на индийския Жамшедпур

Агентът на бившия нигерийски бранител на Локомотив (Пловдив) Стивън Езе е влязъл във връзка с Бруно Акрапович, за да го информира, че клиентът му би облякъл екипа на ЦСКА София при подходяща оферта.

Снажният африканец бе ключова фигура в тима на Черно-белите, оглавяван от босненския специалист, и имаше сериозен принос за спечелването на Купата на България миналата година.

След това Езе премина в в казахстанския Тобол, където обаче не се задържа дълго и скоро последва нов екзотичен трансфер – индийския Жамшедпур.

Първенството на огромната страна започва следващия уикенд, но д-р Ожоре Ока вече обявил, че 196-сантиметровият нигериец с охота би заиграл под ръководството на Акрапович в ЦСКА.

Любопитно е да се отбележи, че Езе беше спряган за Армейците още преди година, но до сделка тогава така и не се стигна, след като Ока посъветва клиента си да предпочете по-високата заплата в Казахстан.

Не е тайна обаче, че Акрапович залага на високи и здрави физически централни бранители, какъвто неминуемо е Езе. В някои от последните мачове на ЦСКА пък лъснаха сериозни пробойни именно в тази зона.