Стоилов: Левски не може да си позволи слаби игри и да губи точки
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Симпатизирам на Пирин, това е отбор, който иска да играе футбол и си заслужава мястото в елита”, сподели той.

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели очакванията си за предстоящия двубой срещу Пирин Благоевград от 5-ия кръг на Първа лига.

В утрешния ден столичани се изправят срещу “орлетата”, а срещата, която ще се състои на стадион “Георги Аспарухов”, стартира от 20:00 часа.

“Има време футболистите да почиват. Ще играят тези, с които мислим, че можем да спечелим мача. Имаме малко повече възможност за избор, след като се върнаха някои контузени. Отборът трябва да се представи по най-добрия начин пред собствена публика. Мисля, че футболистите са наясно, че Левски не може да си позволява слаби игри или да губи още точки в първенството. Футболистите нямат избор за лъкатушене. Аз симпатизирам на Пирин, тъй като играят предимно местни играчи. Това е отбор, който играе уверено и комбинативно. Те са тим, който иска да играе футбол и си заслужава мястото в елита”, заяви Стоилов.

“Отборите, които са евроучастници, трябва да избират дали да имат възможност да преместят някои мачове. Казвал съм и преди мнението си. Естествено разбирам и колегите, които са недоволни от отлагането на мачовете, тъй като може да им се насъбере доста време без официален двубой. След като правилата са такива и сме се възползвали и ние, и други отбори – това е ситуацията. Мачовете в Европа са важни”, категоричен бе Мъри.

“Ние тренираме различни схеми. В зависимост в какво състояние се намират футболистите ще решим преди мача как да играем. Умората на младите футболисти може да бъде само в главите, а не толкова в тялото. Ивелин Попов все още не е готов да влезе в игра”, каза още Станимир Стоилов.