Стоилов нападна съдиите и заяви: Да връчват купата на Разград
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Спортният директор на ЦСКА Стойчо Стоилов нападна съдийството в българския футбол след ремито 2:2 срещу Лудогорец. Той призорва “този цирк да се приключва” и “направо да се връчва купата на Разград”.

“Още в 19-ата минута имаше дузпа и червен картон. Съдийството е под всякаква критика. Направо да връчват купата на Разград и да приключва този цирк, български“, започна Стойчо Стоилов.

„ЦСКА има много слаби играчи, много слаби. Смачкахме 50 милионния бюджет на година на Разград. При това категорично като дори ние искахме да отложим мача, а те отказаха. В предходите години те винаги са си отлагали мачовете, когато имаха евротурнирите“, добави той.

„Нашите футболисти ги надиграха по категоричен начин. Сега има допинг контрол, който са си поръчали. Трябваше да ги победим с 5 гола днес, този смешен отбор“, сподели Стоилов.

Според Стоилов ЦСКА не за първи път е ощетяван от съдиите от началото на сезона. Той припомни за мачовете с ЦСКА 1948 и Черно море.

„Какво съдийство? Две точки ни отнеха в 1-вия кръг срещу ефбета, при втория гол срещу Мазику има чист фаул за жълт картон, съдията казва да се играе и ни отбелязват втори гол. Това са две точки. Отиваме във Варна, където ни отмениха чист гол, не ни дадоха и дузпа. Днес имаше две дузпи тука.“

„Как ЦСКА да стане шампион като е мачкан по всякакъв начин от футболния съюз, от всичко? Четири години пускаме жалби. Какъв отговор имаме? Футболът за това е на това дередже. От 10 години, откакто този отбор е влязъл в А група няма никакъв бг футбол“, каза още Стойчо Стоилов.