Стоилов се кандидатира за член на УС на “Левски на левскарите”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Това трябва да е стожерът на левскарщината", заяви той

Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов се кандидатира за член на Управителния съвет на „Левски на Левскарите” и сподели, че сдружението трябва да бъде стожер на левскарщината.

“Амбицията е, за да може да продължаваме да популяризираме сдружението, което е моя мечта от много дълго време, защото в света големите клубове се управляват точно под тази форма като Байерн Мюнхен, Реал Мадрид и Барселона. Виждате, че исторически стоят като топ клубовете в света. Това е просто една добра идея, която се развива и се отказва като най-голямата организация на феновете на Левски. С моето присъствие в сдружението искам да заяви, че искаме да го развиваме и популяризираме“.

„Аз мисля, че като за начало имахме един добър старт на сдружението, защото хората, които се занимаваха със създаването и учредяването, а след това и на Управителния съвет свършиха страхотна работа. Периодът е прекалено кратък, за да даваме някакви оценки, но аз виждам положителните неща. Оценката ми е изключително положителна и за това смятам, че сдружението, управителният му съвет и председателят няма от какво да се срамуват. Трябва да продължим да развиваме сдружението „Левски на Левскарите“, заяви Станимир Стоилов.

„Целта на сдружението е да се обединим и да помагаме на Левски, най-вече с членския внос, който ще влиза, да бъде финансова помощ за клуба – това беше идеята, а не да се измества идеята за сдружението, че иска да вземе акциите. То трябва да помага финансово на клуба и да бъде стожер на левскарщината. Това беше първоначалната идея и трябва да я развиваме. Новият Управителен съвет и стария, няма значение, трябва да продължи развитието си и същевременно има план, по който се работи, но трябва и да се доразвие и да се работи по него. Накрая на този Управителен съвет и на председателя да се направи отчет точно какво е свършено по плана, а не да говорим като не се знае какво си свършил. Това се прави, за да можем ние членовете да питаме от тях какво са свършили“, завърши старши треньорът на Левски.