google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сините не успяха да се разпишат в днешната контрола с Генчлербирлиги

Наставникът на Левски Станимир Стоилов оцени полезността на днешната проверка с турския тим Генчлербирлиги, но не скри притесненията си от немощното нападение на отбора.

“Една полезна проверка срещу доста уверен отбор,” заяви Мъри след загубата с 0:1.
“Станаха хубави сблъсъци и физически, и тактически.

“Продължаваме да изпитваме затруднения в завършващата фаза, където трябва да сме по-уверени. Имаше ситуации, които трябваше да реализираме. Мисля, че във фаза защита стоим по-добре отколкото във фаза атака.

“Трябва да подобрим увереността при контрола на топката. Това са проблеми, които се решават с добри игри и победи. В началните минути на втората част имахме колебания, но след това намерихме себе си.

“Направихме пет шест промени и допуснахме грешки в защита. Аз лично съм доволен от проверката. Въпреки че проблемите, които имаме в завършващата фаза, са притеснителни. На този етап това са хората, на които ще разчитаме, няма да търсим нападател. Имаме нужните качества, с подобряването на увереността ще се вдигне класата. На този етап не можем да търсим други атакуващи опции.

“Ще разговаряме с Ноа Сонко Сундберг, надяваме се, че е добре. Виждате, че Ван дер Каап също не е напълно готов. Ще завъртим централните защитници. Всеки ще получи игрово време, за да видим коя двойка ще седи най-добре.

“Мисля, че там ще имаме най-голяма конкуренция. Билал Бари е в добро кондиционно състояние. При него проблемите са в завършващия удар. Надявам се да Велтон бъде по-постоянен в играта си, след като набере максимална кондиционна форма. Направи доста добри неща днес.

“Добра проверка, но имаме проблеми в завършващата фаза. Това казах и на Наско Сираков.”