Стоилов: Видях се лично с Бруно, когато му казах за уволнението
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Поставена му е цел Купа и шампион, ако стане втори, понеже си знаем номерата в смешното ни първенство, и вземе Купата, договорът автоматично му се удължава"

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов използва профила си във Facebook, за да направи коментар относно изказването днес на вече бившия тренцор на „армейците“ – Бруно Акрапович.

Стоилов пише, че лично се е срещнал и съобщил новината на босненския специалист, опровергавайки думите му, че това се е случило по телефона.

Ето какво пише Стоилов в социалната мрежа:

“Мисля, че след днешните интервюта на Бруно е редно да се уточни следното: Поставена му е цел Купа и шампион, ако стане втори, понеже си знаем номерата в смешното ни първенство, и вземе Купата, договорът автоматично му се удължава. Без коментар за играта и резултатите на отбора след зимната подготовка. Всичко е минало. Благодаря му за свършеното в ЦСКА и му желая успех!

П.п – И да уточня друго, че се видях лично с него очи в очи и му съобщих, че вече не е треньор на ЦСКА, а не както се спекулира днес, че съм му казал по телефона. Мн неточности станаха вече…”

Мисля, че след днешните интервюта на Бруно е редно да се уточни следното:

Поставена му е цел Купа и Шампион , ако стане…

Posted by Stoycho Stoilov on Tuesday, March 30, 2021