Стойчо Младенов: Ганчев обича ЦСКА, отборът ще стане шампион
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Гриша Ганчев трябва да е собственик на клуба", споделя Младенов

Една от легендите на ЦСКА – Стойчо Младенов, се изказа много ласкаво за собственика на отбора Гриша Ганчев. Младенов заяви, че Ганчев е най-добрият собственик на отбора в последните 10-12 години. Бившият треньор на “червените” заяви, че Гриша Ганчев обича ЦСКА и само той е помогнал отборът да не изчезне от картата.

“Гриша Ганчев е най-добрият собственик на ЦСКА в последните 10-12 години. Ако той си тръгне, ще бъде пагубно за отбора. В най-тежките времена за клуба той беше единственият, който излезе и се бори една легенда да не изчезне от картата. Мнозина искаха да закрият ЦСКА, защото им е трън в очите. Ганчев обаче не позволи това да се случи. Познавам го от времето, когато играех на “Червено знаме”, а той беше в борбата. Истинска вълча порода, която обича ЦСКА. Ганчев осигури финансова стабилност на ЦСКА”, заяви Стойчо Младенов в интервю за “Труд”.

“През тази кампания Гриша Ганчев направи шампионска селекция. Убеден съм, че ЦСКА ще стане шампион. Неприятно е да продадеш най-добрия си нападател в лицето на Али Соу и съм сигурен, че той също не го иска. Но финансовият феърплей във футбола задължава приходите ти да са повече от разходите. ЦСКА има потенциал да замести Соу. Ще ви дам пример с мой период на “Българска армия”. През 2015 г. през зъби се съгласих да трансферираме Серджиу Буш в Шефилд Уензди, но тогава беше въпрос на оцеляване. Друг е въпросът, че фактори не позволиха това да се случи”, добави той.

“Не съм на работа в ЦСКА, може и никога повече да не работя за клуба, но винаги ще съм фен на отбора. И като такъв заявявам – Гриша Ганчев трябва да е собственик на клуба”, каза още Стойчо Младенов.