Стойчо Младенов: Срещу ЦСКА има сеч!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Срещу нас има терор", заяви той

Старши треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов смята, че има голяма съдийска сеч срещу отбора му. Наставникът на “червените” твърди, че има нареждане към реферите да дават картони на отбора му и ако не го правят, то те биват наказвани. Младенов стори това непосредствено преди срещите на ЦСКА – срещу Славия, Левски и Лудогорец. Думите му бяха допълнени от специално подбрани от него видеа от мачове срещу Левски, Ботев (Пловдив) и други тимове.

Треньорът на ЦСКА допълни, че реферите малтретират не само футболистите на неговия отбор, но и тези, които са преотстъпени от “червените” на други тимове.

“Поводът на тази пресконференция е, че влизаме в най-важния цикъл от шампионата, където много неща ще се решат. Затова сме ви подготвили една изненада. Да позагреем. Още веднъж да си припомним терора срещу ЦСКА и да отправим още веднъж предупреждение, че това е недопустимо. Далеч сме да се оправдаваме с лошите резултати. Това е един от начините на обезверяването, на отчаянието. Омаломощават силата, която имаме.

Не че е изненада, но така го нарекох – изненада. Нека още веднъж си припомним как сме ощетявани. Това е само 1/10 от ощетяванията. Искам това нещо да се прекъсне”, каза Младенов.

“Изкарват ни, че сме кьорави и не разбираме от футбол. И това не е само само срещу нашия отбор, но и за наши играчи от други клубове.”

Младенов се върна и към наказанието от три мача заради реплики към съдията по време на домакинството с Берое.

“Няма нарушение, а дава картон на Йомов. Потърсих му сметка, а той ме гледа нагло. Седи 30-40 секунди и ме гледа нагло и подло. Тогава му казах нецензурни слова. После влязох в съблекалнята и се извиних. Страничният каза, че го е подвел. Мен ме наказват, ощетяват ЦСКА. А него кой ще го накаже? Знаете ли какво нареждане има? Да се показват картони на ЦСКА. Имаме над 70 картона. Шарат ни непрекъснато с картони и все някой отсъства”, добави Младенов.