google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бизнесменът смята, че сегашните играчите на Левски трябва да си плащат, за да носят синята фланелка

Босът на Царско село Стойне Манолов изрази оптимизъм преди днешния двубой на неговия тим с Левски, заявявайки че състоянието на Сините е толкова лошо, че всеки един тим от Първа лига може да ги победи.

Осмият в класирането на Първа ПФЛ, България – Царско село приема столичния си съперник, който е 11-и в подреждането, от 16.30 часа. Дуелът ще бъде излъчен пряко по “DIEMA SPORT”.

“Настроението в отбора ни е приповдигнато,  след като се върнахме на победния път (б. а. – в понеделник Царско село надигра Монтана с 4:3 като гост),” коментира Стойне Манолов. “Надявам се да спечелим за втори път срещу Сините.

“В това моментно състояние на Левски е възможно всеки един отбор да ги победи. Не виждам никакво подобрение при тях. С новия, със стария треньор – все едно и също. Мъгла ли е при тях, какво ли е… те си знаят най-добре. Не е невъзможно да ги победим отново.”

Манолов сподели, че Левски допуска сериозни грешки при селекцията, като според него играчите в тима в момента нямат необходимата класа.

“Тези футболисти не са на ниво за Левски, вижда се от всички,” категоричен е той. “Те трябва да си плащат, за да играят в Левски, а не да получават пари. Така могат най-много да помогнат финансово да клуба. Но това са си техни проблеми, да си ги мислят.”

Преди първия сблъсък между двата отбора, завършил с победа с 1:0 за тима на Любо Пенев стана ясно, че членът на Надзорния съвет на Левски Тити Папазов е платил заплати на играчите именно с пари назаем от Стойне Манолов.

Въпреки моментното състояние на Сините обаче, именно те са фаворити за крайния успех според букмейкърите. Очакванията са за мач с малко попадения. В своята мобилна версия Bet365 предлага коефициент 2.40 за двубой с повече от 2.5 гола, а ставката за 0,1 или 2 попадения е 1.53.