Стоянович: Това е седмицата на истината за Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Славиша Стоянович очаква тежък мач за "сините" във Враца в събота

Старши-треньорът на Левски Славиша Стоянович заяви, че предстои “седмицата на истината” за Левски. Той допълни, че очаква много труден двубой срещу Ботев Враца в събота, като призна, че тимът му трябва да бъде доста по-стабилен на терена в сравнение с показаното в двубоя в миналия кръг срещу Ботев Пловдив, който завърши наравно 2:2.

“Чака ни много важен двубой, цялата седмица е важна за нас. Това е седмицата на истината за Левски. Анализирахме всички грешки, които допуснахме в двубоя срещу Ботев Пловдив. Трябва да сме по-отговорни и по-стабилни на терена. Говорихме с играчите, направихме нов анализ. Ще ни бъде трудно. Очаквам битка и може да имаме проблеми, ако не сме максимално ангажирани”, заяви треньорът на Левски.

“Трябва да се подготвим евентуално за лош терен. Противникът ще е много агресивен и ще трябва да сме внимателно. Надявам се в предстоящия мач да допуснем по-малко грешки, защото в предишния двубой имаше много такива. Имаме доста проблеми, след тренировката ще вземем решение кой ще пътува”, каза Стоянович.