google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Котиджърс" спечелиха трите точки в 5-голово шоу

Фулъм победи Нотигнам с 3:2 като гост в среща от 8-ия кръг на Висшата лига. Двата отбора изиграха страхотен мач при завръщането на английския шампионат след принудителната пауза поради смъртта на кралица Елизабет II. “Котиджърс” стигнаха до успеха след пълен обрат, тъй като изоставаха на почивката.

Двубоят започна много добре за домакините от Нотингам. В 11-ата минута Тайво Авонии даде аванс на Форест, като резултатът 1:0 се запази до почивката. Като цяло първото полувреме бе равностойно, а Нотингам реализира попадение с единствения си точен удар.

Фулъм направи шеметен обрат в рамките на шест минути през второто полувреме. Кени Тете изравни резултата в 54-ата след асистенция на Уилиан.

Три минути след това Жоао Палиня направи пълен обрат за Фулъм, като получи чудесен пас от Тете и реализира за 1:2. Това бе второ попадение за португалския халф във Висшата лига.

След час игра отборът на Фулъм вече водеше с две попадения. Палиня асистира на Харисън Рийд, който се разписа за 1:3 и постави домакините в трудно положение.

Нотингам трудно създаваше положения пред вратата на съперника, но все пак в 77-ата минута се върна в мача. Халфът Люис О’Брайън порази вратата на Бернд Лено – 2:3.

Това поражение остави Нотингам в зоната на изпадащите с актив от 4 точки след 7 изиграни двубоя. Фулъм пък продължи с добрите си изяви и вече има 11 пункта на 6-ото място в класирането на Премиър Лийг.