Страхотна новина за Хебър – ще играе в Пазарджик
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Хебър се връща на "Георги Бенковски, осветлението пристигна

Хебър ще играе домакинските си мачове на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик през пролетния дял на шампионата в efbet Лига. Страхотната новина за всички фенове на отбора обяви кметът на Пазарджик – Тодор Попов. Той публикува в Facebook и обяви, че осветлението вече е пристигнало и предстои да бъде монтирано на стадиона. Така Хебър ще може още през февруари да играе на собствения си стадион.

„Осветлението на стадион “Георги Бенковски” ще бъде от най-висок клас! Лампите вече са тук, забавихме се, защото 40-метровите пилони бяха поръчани от Гърция. За първия домакински мач на Хебър ще имаме стадион с обновен терен, нови 2000 седалки, чисто ново LED осветление и стадион, изпълняващ всички стандарти на Първа лига! Очакваме всички фенове на стадиона за първия домакински мач!“, написа Тодор Попов.

По програма първото домакинство на Хебър ще бъде във втория кръг през пролетта, който е планиран за уикенда 18/19 февруари. Тогава „тигрите“ посрещат Спартак Варна. Отборите на Левски, Лудогорец, Черно море, Арда и ЦСКА ще гостуват на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик през пролетта.