google новини лого Последвай ни
Добави коментар

ЦСКА София надигра втородивизионния Литекс с 5:2 в секретна контрола, играна снощи в Панчарево.

С две попадения за Червените се отличи Енрике Рафаел, а точни за тима на Стамен Белчев бяха също Стефано Белтраме, Томи Юрич и Ахмед Ахмедов. Головете за Литекс бяха дело на преотстъпените именно от ЦСКА София Огнян Николов и Андрей Йорданов.

Проверката с водения от Живко Желев тим беше организирана, след като съботната контрола с Пирин (Благоевград) на стадион “Българска армия” беше прекратена след края на първото полувреме заради проливен дъжд.

Първи игрови минути за ЦСКА София направиха вратарят Димитър Евтимов и лявото крило Жул Кейта. Другите три нови попълнения –  централния защитник Юрген Матей и халфовете Амос Юга и Юнус Санкаре, също бяха титуляри.

Единствените промени в стартовите единайсет в сравнение със съботната среща бяха Евтимов вместо Бусато и Кейта вместо Греъм Кери.

От ЦСКА София коментираха лаконично, че контролата е била доста полезна с оглед на проваления мач с Пирин.

Вицешампионът и финалист в турнира за Купата на България ще представи отбора си за новия сезон в последната си предсезонна контрола с новака в Първа лига Монтана. Мачът ще се състои в петък на стадион “Българска армия”.