google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Уругвайският нападател все още няма нов клуб

Луис Суарес обяви, че е бил близо до преминаване в Ривър Плейт, но на този етап няма да осъществи трансфер в аржентинския гранд. Уругваецът все още е без отбор, след като контрактът му с Атлетико Мадрид изтече. Към опитния голаджия има три сериозни предложения от клубове от Стария континент и в момента той обмисля къде да продължи кариерата си.

“Бях изкушен, въпреки че планът ми бе да остана в Европа, тъй като Ривър настояваше много да ме привлече. Сделката обаче пропадна, след като Ривър отпадна от Копа Либертадорес. Исках да се боря за Копа Либертадорес, тъй като мечтая спечеля купа в Южна Америка”, каза нападателят. Той допълни, че е изненадан, че не е получил оферта от родния Насионал, като определи клубът за свой дом.

Уругвайският Насионал е единственият тим от Южна Америка, за който нападателят е играл. Следва трансфер в нидерландския Грьонинген и после в гранда Аякс. През 2011 г. Суарес преминава в Ливърпул, като изкарва страхотни години на ‘Анфийлд’, преди да премине в Барселона. В последните два сезона Суарес бе част от Атлетико Мадрид.