google новини лого Последвай ни
Добави коментар
35-годишният Суарес се завърна у дома, за да се присъедини към Насионал със свободен трансфер през юли

Луис Суарес благодари на Насионал и феновете на тима, след като отбеляза два гола във финален мач за своя роден клуб, който победи Ливърпул Монтевидео с 4:1 в неделя, за да спечели титлата в Уругвай.

Нападателят, който отбеляза осем гола в 16 мача този сезон, каза, че е взел правилното решение да се завърне в Насионал преди четвъртото си участие на финалите на Световното първенство за Уругвай.

„Доволен съм, че направих правилната стъпка, че се насладих на този момент и съм щастлив да го завърша така“, каза Суарес пред репортери след мача.

„Чувствам щастие и гордост, че съм взел правилното решение. Винаги поражда съмнения, че съм предприел правилната стъпка, но да празнуваме с нашите хора и семейство е безценно.“

„Много съм благодарен, защото дойдох заради феновете, радвах се с тях, нямам повече думи на благодарност, освен да го покажа на терена“, добави Суарес.

„Днес беше перфектна вечер, перфектна… хората се наслаждаваха, не само феновете на Насионал, но и феновете на уругвайския футбол се радваха да имат играч, който идва от Европа. Благодаря за любовта, откакто пристигнах до заминаването си днес”, добави бившият нападател на Барселона.

Според информациите, Суарес може да продължи кариерата си в МЛС, като подсили тима на ЛА Галакси.