Суарес иска отново на “Камп Ноу”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босовете на Барса не били убедени, че уругваецът е в състояние да задържи добрата си форма

Испанската телевизионна програма El Chiringuito, дискутираща случващото се във водещите клубове в Ла Лига, твърди, че Луис Суарес е декларирал отново силно желание да се завърне в Барселона.

Договорът на уругваеца, който напусна „Камп Ноу“ преди две години, с Атлетико Мадрид изтича след края на сезона, но на този етап няма каквито и да е сигнали, че ще бъде подновен.

В същото време каталунците няма да задържат Люк де Йонг за следващия сезон и се нуждаят от типичен централен нападател. Анализатори на El Chiringuito пък смятат, че в лицето на Суарес могат да намерят възможно най-подходящата фигура.

До скоро се ширеха информации за трансфер на нападателя в САЩ, след това се заговори за изкушаващи оферти от Турция, но според El Chiringuito голямото желание на Суарес е да заиграе отново за Барса, като той бил готов да намали значително месечното си възнаграждение.

Суарес желае да играе още поне година на най-високо ниво, а освен това той иска във възможно най-добра форма за световното първенство в Катар.

Интересното в случая е, че в Барселона са наясно с желанието на Суарес, но засега хората от  ръководството се колебаели, тъй като смятали, че уругваецът вече е преминал зенита си.