Суарес: Някои хора не вярваха, че все още съм на това ниво
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Никой няма да отърве от мен, аз ще реша кога да си тръгна"

Нападателят на Атлетико Мадрид Луис Суарес се представя отлично, след като се раздели с Барселона, като вкара 16 гола в 22 мача за „дюшекчиите“. Уругваецът усеща, че е част от футболния елит и се надява в следващите години да държи високо ниво, давайки най-доброто от себе си.

“Все още усещам, че се наслаждавам на момента и съм част от футболния елит. Някои хора не вярваха, че все още съм на това ниво. Надявам се тази година, следващата и колкото още има, да продължавам да се боря и да давам най-доброто от себе си, докато не осъзная, че съм стигнал до момента, когато не мога повече. Но никой няма да отърве от мен. Аз ще реша кога да си тръгна”.

“Не очаквах да съм в позиция, в която съм в момента в Атлетико, но се наслаждавам на този период. Благодарен съм, защото треньорският щаб и съотборниците ми вярват в мен, а това е нещо, на което се опитваш да се отблагодариш с голове”, добавя нападателят.

“Всеки треньор има собствена футболна философия. Симеоне е треньор, който дава на играчите много увереност, кара те да даваш повече, отколкото си мислиш, че би могъл. Когато се подготвя за мачове, той поправя много неща. Дори на моята възраст, той ми казва какво да правя различно. Аз го приемам без проблем, защото има причина Симеоне да е на тази позиция. На моята възраст си мислиш, че знаеш всичко, но има нови тактически детайли, които можеш да научиш”, заявява 34-годишният Суарес за наставникът на „дюшекчиите“ – Диего Симеоне.