Сунес захапа Ман Юнайтед за Рангник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Легендарният халф на Ливърпул не вижда логика в привличането на германеца

Един от най-силните играчи на могъщия Ливърпул от 80-те години на миналия век – Греъм Сунес, изрази недоумението си от назначението на Ралф Рангник.

Според бившия наставник на мърсисайдци няма логика в привличането на германеца, имайки предвид, че той ще бъде начело само за няколко месеца.

“Това е третият временен мениджър на Манчестър Юнайтед след Фъргюсън,” коментира Сунес. “Не разбирам. Този човек Рангник, когато му погледнете биографията, определено не сте “уау”, май има един спечелен трофей, не е супер успешен.

“Може би неговият талант ще се види, предстои да разберем, ако отиде в клуб и развива структурата и самият клуб в продължение на пет или десет години. Но това не е нещото, от което Манчестър Юнайтед се нуждае сега.

“Червените дяволи” се нуждаят от моментален ефект. Те се нуждаят от някой, който може да окаже влияние на момента. Те имат състав, който се представя под нивото си. Дали този човек, който никога не е бил в Премиър лийг, може да го постигне? Не мисля.

“Не разбирам това назначение на никакво ниво. Ако гледате за пет-десет години и структурата, тогава може би има смисъл, но за шест месеца и после ще вземе тази приятна консултантска работа, това е просто една много сладка пенсия, той е на 63. Идеална работа, ако можеш да я получиш. Не разбирам това назначение…”