Светльо Дяков: Правилно се разделихме с Павел Върба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нещата не се получаваха, бе правилно за клуба да се раздели с Върба", споделя Дяков

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков сподели, че шампионите са взели правилно решение за освобождаването на Павел Върба. Според национала на България, Лудогорец с Върба не е вървял в правилна посока, така че е нормално да се търси ново начало.

„Истината е, че с нещата не се получаваха. Не беше лош специалист г-н Върба, но може би беше правилно за клуба да се разделят пътищата и да се търси рестарт, тъй като наистина това бе една от слабите ни кампании”, сподели Дяков за БНТ.

„в България манталитетът е малко по-различен и според мен това е една от пречките за чуждестранните специалисти, но за всяко нещо си има първи път. Надявам се, че новият чуждестранен треньор в Лудогорец ще се справи добре и да започнем да играем така, както всички са свикнали да гледат нашия тим”, продължи полузащитникът на “зелените”.

„Това, което разбирам за него от хората, които са контактували с него, е че той е възпитан, коректен човек. Реално в мачовете на терена ще се види как ще изглежда Лудогорец, тъй като там се показва треньорът. Какъвто и опит да има, каквито и качества да притежава, ако отборът не се справя добре, винаги треньорът е виновен, така че се надявам да успеем”, каза още Светльо Дяков.