Тадич: Мачът срещу България е много важен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Капитанът на сърбите не подценява родните национали

Капитанът на сръбския национален отбор даде интервю за местните медии при завръщането си в Сърбия след напрегнатия сезон с Аякс. Той коментира много теми включително и предстоящият мач с България.

“Юнските дати винаги са неудобни и опасни. Завършихме един натоварен сезон, но не трябва да се отпускаме много. Трябва да останем в ритъм и да се подготвим добре за предизвикателството с националния отбор. Понякога човек, когато е уморен, иска да започне по-рано с ваканцията. Мачът срещу България е много важен, макар че преди това играем контролна среща с Йордания във Виена. Смятам, че всички чакаме с нетърпение новия сбор на националния тим. Желанието ни е да останем начело в групата с максимален брой точки и след третия мач в квалификациите”, заяви Тадич.

Той коментира и предстоящите финали на турнирите на УЕФА и участието на сръбските футболисти в тях.

“Севиля и Рома играят в сряда, имаме нашите момчета и от двете страни и това е добре, защото не е нужно да декларирам кого ще подкрепям. Мачът на Фиорентина във финала на Лигата на конференциите е отлична възможност още един трофей да се озове в ръцете на сръбски национал. Финалът в Шампионската лига между Интер и Манчестър Сити си е десерта за всички. Обективно всеки би заложил на англичаните, включително и аз. Трябва обаче да се внимава с прогнозите. В един мач, никога не трябва да подценявате италианците. Сити определено заслужаваше да стане шампион на Европа, но никога не се знае.”