Тайсън Фюри и Уайлдър излизат в боксов мач №3 на 24 юли
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Пресконференцията между двамата съперници беше белязана от странно 5-минутно взиране.

Грандиозното шоу, което ще се превърне в трилогия, беше оповестено от Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър на съвместна пресконференция.

Циганският крал ще защитава пояса на Световния боксов съвет (WBC), който той спечели след нокаут срещу американеца. Първата среща между двамата се състоя на 1 декември 2018 година, която завърши наравно.

“Ще го нокаутирам за по-малко от седем рунда”, заяви англичанинът, правейки препратка към последния мач, който продължи точно седем рунда. “Знаем, че той само говори, винаги говори и сме наясно какво се случва накрая. Надявам се да предложи нещо ново в мача ни, аз гледам към бъдещето, никога назад.”, допълни той.

Грандиозният спектакъл между Фюри и „бронзовият бомбардировач” ще се проведе в Лас Вегас, а промотърът на Циганския крал – Боб Аръм сподели, че очаква по-големи приходи от предходната среща.

Мач №3 между боксьорите стана възможен, след като Арбитражният съд в САЩ нареди двамата да се бият отново заради клауза в договора. Първоначалните планове на англичанина бяха да излезе в мач с Антъни Джошуа за излъчане на абсолютен световен шампион.

Поведението на Дионтей Уайлдър на пресконференцията беше повече от странно, като той каза само две изречения, след което сложи слушалките си, а на въпросите отговаряше неговият треньор – Малик Скот.

В края Фюри и „бронзовият бомбардировач” застанаха очи в очи, като се гледаха в продължение на над 5 минути, преди вторият да отмести пръв поглед.