Тайсъна избухна срещу съдиите: Не знаят какво искат
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Можете да прецените кой беше по-активният и кой вкара повече точни удари. Това доказва, че аз исках повече победата и бях по-свежият боксьор"

Българският боксьор Даниел Асенов не скри разочарованието си от поражението в осминафиналите на Олимпийските игри. Тайсъна допусна загуба с 1:4 съдийски гласа от Габриел Ескобар Маскунано (Испания), а след срещата постави под съмнение решението на официалните лица за резултата.

“Гледахте мача, видяхте какво се случи. Можете да прецените кой беше по-активният и кой вкара повече точни удари. Това доказва, че аз исках повече победата и бях по-свежият боксьор. За съжаление обаче прецениха друго. Всъщност, съдиите не знаят какво искат – първо искат повече атракция и движение с краката, после точни удари. Не знам, не мога да коментирам. Преди обратният гард на съперника ми създаваше проблеми, но вече се научих да свиквам това. Разочарован съм, защото показах, че с повечето си точни удари исках повече да спечеля мача. За съжаление, съдиите отново прецениха друго”, заяви Тайсъна.