Тарханов: Не е моментът за паника и да се страхуваме от изпадане
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Още на загрявката видях, че на отбора му е тежко"

Наставникът на Славия Александър Тарханов смята, че загубата с 0:2 от Царско село е заради слабата организация в тима на „белите“. “Всички мачове са важни. Ние загубихме поради много слаба организация в нашия тим. В този мач Царско село беше много стегнат, много организиран и това бе причината те да победят.“

„Дните са тежки и за Славия, и за мен. Проведохме 4 срещи на добро ниво, но на петата показахме слабост. Не само загубата е причина да говоря така пред вас – виждам много слабости. Отстъпваме в единоборства, липсва организация в атака и защита. След като Ради Кирилов не може да вкара, никой друг не може да постигне това. Ние имаме отборна игра, която обаче не можем да покажем така, както позволяват възможностите на играчите. Можем да се подобряваме, аз съм сигурен. Може би се отрази и това, че играхме 4 срещи на максимално високо ниво и днес отборът бе неузнаваем“, каза още Тарханов.

„Още на загрявката видях, че на отбора му е тежко. Подкрепям думите на президента – нито е моментът да се страхуваме от изпадане, нито е времето за паника”, добави треньорът на Славия.