Тен Хааг с нестандартни и любопитни промени в Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нидерландецът иска изцяло да промени ситуацията при "червените дяволи" и изчиства най-дребните детайли

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед – Ерик тен Хааг вече е започнал да въвежда най-различни промени в правилата в клуба, като някои от тях са изключително любопитни.

В момента нидерландецът очаква ръководството да се задейства на трансферния пазар, като той очаква немалко нови футболисти в състава си. В това време той е започнал да променя много неща в клуба.

Според “The Mirror”, Тен Хааг е наредил на отговорниците по тревното покритие на тренировъчната база в Карингтън да скъсят тревата до най-много 15 милиметра, което ще подобри тренировките на футболистите му, които трябва да се приспособят към по-бързия стил на игра, който специалистът иска да наложи при “червените дяволи”.

Той също така е приготвил специални тренировки за играчите си. Източник в клуба разкрил, че Тен Хааг предпочита футболистите му да трнират възможно най-много време с топка в крака вместо спринтове в пясъчници и други подобни съоражения.

Нидерландецът е решил да върне позабравен ритуал при “червените дяволи”, а именно – общите хранения на групата. Това беше закон под ръководството на сър Алекс Фъргюсън.