Тен Хаг има специфични изисквания за подготовката на Ман Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" започват лятната си подготовка в понеделник

Футболистите на Манчестър Юнайтед се събират на 27 юни (понеделник) на тренировъчната база на клуба в Карингтън, за да стартират подготовката си за новата кампания. Новият мениджър Ерик тен Хаг е подготвил изненада за футболистите на “червените дяволи”.

В началото на подготовката по традиция работата с топка не е приоритет, а се набляга на много тичане и физически упражнения. Тен Хаг обаче иска още на старта на подготовката неговите футболисти да бъдат с топка в крака и да се правят бързи пасове. За да върви бързо коженото кълбо, нидерландският специалист поискал от персонала тревата да бъде подкъсена до точно 15 милиметра.

За подобряване на атмосферата в съблекалнята, Тен Хаг връща задължението играчите да се хранят заедно след тренировки. Тази практика бе наложена от сър Алекс Фъргюсън, когато легендарният шотландец настояваше, че общуването по време на хранене е много полезно за изграждането на отборен дух. Тен Хаг и щабът му също ще присъстват, за да бъдат в близък контакт с играчите.