google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Фил Джоунс е сред петимата играчи на Манчестър Юнайтед, които ще бъдат изгонени от съблекалнята

Треньорът на Ман Юнайтед  – Ерик тен Хаг, трябва да изгони Джоунс и четирима от неговите по-млади съотборници, за да приеме новите попълнения на Олд Трафорд, пише The ​​Sun. Тайрел Маласия, Лисандро Мартинес, Каземиро, Кристиан Ериксен, Антони и Мартин Дубравка пристигнаха това лято, когато Юнайтед похарчи около £220 милиона – най-големият им разход за един трансферен прозорец досега.

Съблекалнята на първия отбор на тренировъчната база в Карингтън може да побере само 24 играчи, което означава, че страничните играчи са били принудени да влизат в съблекалнята на U23. Джоунс, който има само едно участие за Юнайтед за две години, е най-възрастният член на отбора, който трябва да бъде изгонен, а към него се присъединиха Брандън Уилямс, Аксел Туанзебе, Теген Менги и Шола Шортайър.

Малко вероятно е Уилямс да се появи за Юнайтед този сезон след привличането и впечатляващото начало на Маласия като ляв бек. А пристигането на Мартинес избута назад централните защитници Джоунс и Туанзебе – и двамата се надяваха да си осигурят трансфер през това лято. Но в информацията се твърди, че Тен Хаг е блокирал напусканията им, както и на Уилямс, предвид настоящите проблеми с контузени играчи в клуба.