Тен Хаг: Нашето гориво е желанието да печелим всеки възможен трофей
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Требълът е голяма мотивация за нас, ще се борим за ФА Къп и Лига Европа", каза нидерландецът

Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг, който изведе тима до трофей през първия си сезон начело, говори преди двубоя от 1/4-финалите във ФА Къп срещу Фулъм. Нидерландският тактик заяви, че отборът е изключително мотивиран да се бори за всеки трофей в напдреварите, в които участва.

“Требълът е голяма мотивация за нас, ще се борим за ФА Къп и Лига Европа, както и във Висшата лига. Ние се насладихме на победата над Нюкасъл на “Уембли”, на това да печелим трофеи и това е нашето гориво за всеки следващ двубой. Това е идеята, която ни води и която ни дава допълнителна енергия, за да спечелим срещу Фулъм. Заключения ще можем да правим след мача в неделя, но в момента се борим на три фронта и искаме това да остане така, така че неделният мач е от огромна важност за нас”, каза Ерик тен Хаг.

Нападателят Маркъс Рашфорд е под пара за Ман Юнайтед този сезон, а Ерик тен Хаг говори за изявите му:

“Маркъс прогресира много през този сезон. Той не бе в най-добрата си форма в началото на кампанията, но той успя да изгради основа, с която да помогне не само на себе си, но и на целия отбор с головете си и победите, които ни носят те”, обясни треньорът.